Wednesday, June 29, 2016

ió, ció...végre VAKÁCIÓÓ !

Sok munkával teli esztendő után a nyár sem indul eseménytelenül minálunk.. Bár már nagyon ránk fért a lazítás, a tanév végét  középiskolai felvételikkel és dupla ballagásssal búcsúztattuk. Gyermekeim a szeptembert egy budapesti iskolában kezdik, ám előtte közösen töltődünk fel a nyári hónapokban. 




Ezekről az élményekről - melyek egyben programajánlók is - olvashattok majd a nyári blog- posztokban... Remélem ötleteket tudtok belőlük meríteni és a nyaralások között szerét ejtitek majd a galériám eseményeinek látogatására is!


A héten leszedtük a galéria fúziós kiállítási anyagát, melynek lebonyolítása nem kis szervezést jelentett számunkra. Ezért most, pihenésképp felkerekedtünk és meg sem állunk Pécsig, ahol a Zsolnay negyedben a Fényfesztivál látnivalóit élvezzük majd!



Egyik kedvenc énekesnőm, az egzotikus hangú Concha Buika is fellép, már nagyon várom a koncertjét! Hallgassatok bele: 
https://www.youtube.com/watch?v=pgQBlPgdzY0&list=RDsbi6aL1RCsE&index=3


A szórakozás mellett persze folyamatosan festek, hisz készülök az őszi kiállításokra! Szívesen időzöm a műhelyben, mert nekem az is kikapcsolódás! A dolgosabb napok elején jógával töltődöm, máskor  az önfeledt NIA-táncórákkal űzöm el a fáradtságot vagy a lovaglással a természetben ami hihetetlenül feltölt!!!




Július 9-én Szentendrén a Dumtsa Korzón Bagdi Katával, szentendrei textiltervezővel lesz egy izgalmas közös munkánk, mely során néhány festményemhez tervez ruhát, amiket egy divatbemutató keretében tárunk az érdeklődők elé a sétálóutcában, ahol Somody Bea (mozaikruha) is bemutatja új kollekcióját! Nagyon kedvelem Kata kötött-hurkolt ruháit és már nagyon kíváncsi vagyok az ihletett eredményre… Bea ruháit is nagyon szeretem, több darabom is van tőle, a divatbemutatón is az ő kreációjukat fogom viselni! 






A galéria facebook oldalán megtaláljátok majd a bemutató pontos idejét! A következő posztban mesélek majd városom, Szentendre nyári kultúrális programjairól, a balatoni nyaralásunkról, a batiktábor eseményeiről, a workshop terveiről.... Tehát nem hagylak Titeket hírek nélkül, amennyiben csatlakoztok a galéria közösségéhez! Addig is élvezzétek a nyári vakáció minden percét, hozzám hasonlóan!

 
 






No comments:

Post a Comment